POP VERTONINGEN LTD VAN HICON 

 

De Oplossingen van de douanevertoning voor Merken in Detailhandels, Winkels of Toonzaal

Thuis
Producten
Over ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Thuis Productenhet rek van de spinnervertoning

Creatieve van de het Rekvloer van de Spinnervertoning van het het Kookboek Grappige Boek de Vertoningstribunes

Certificaat
Van goede kwaliteit Het Rek van de schoenvertoning voor verkoop
Van goede kwaliteit Het Rek van de schoenvertoning voor verkoop
Wij hebben de steekproeftribunes vroeg deze week ontvangen. Alles kijkt zeer goed! Dank u voor uw hulp, dank voor al uw goede dienst en kwaliteit!

—— Baki

Zeer goed. Ontvangen de steekproef dankt u. De hoop u had een goed nieuw jaar.

—— Nigel

Het altijd het aardige werken met fabrikant die kwaliteitsproducten op tijd produceert. Dank opnieuw en gelukkig Chinees Nieuw Jaar.

—— Looier van Verenigde Staat

I goed - ontving de steekproef met dank. Het kijkt goed. Ik heb vergadering met onze klant deze week, en zal u onze definitieve orde kunnen geven.

—— Tom

Ik weet u op vakantie voor CNY bent maar ik dacht ik dit nu zou verzenden, kunt u bij uw terugkeer antwoorden. Wij hebben de steekproef vandaag ontvangen, is het fantastisch.

—— Rebecca

Waardeer elk van uw mededeling en inspanning. Het ernaar uitzien het rek te ontvangen.

—— David op 19 Mei 2016

Mijn medewerker assembleerde één vertoning en het kijkt zeer aardig. Alles is O.K. en ik hoop om een groot project nu te beëindigen. Dank

—— Gianluca

Ik ontving het enkel. Het kijkt groot!

—— Craig

De foto's kijken groot! Plsschip de beide steekproeven aan ons via Fedex-Prioriteit 's nachts.

—— Suzan

Dank u voor door het verzenden van dit. Het kijkt groot! Gelieve te gaan door en onze TNT-rekening te gebruiken om levering te schikken.

—— Katie

Hallo daar, nog omhoog ben ik, Lol. Zij kijken prachtig. Ik ben zeer gelukkig. Dit is mijn eerste kans om direct met Chinees bedrijf te werken.

—— Rekening op 26 Sep, 2016

Hallo Jessie, I goed - ontving pop. En goederen zo goed zoals ik dacht.

—— Tom op 11 Oktober

Hallo wordt de steekproef ontvangen, kijkt goed. Dank u!

—— Jaime op 15 November

Hallo Steven, ontving ik de acryl POP tribune. Het past zeer goed mijn nagellak. Waardeer al uw werk.

—— Albert op 24 November

De vertoningen kijkt zo goed! Wij zijn zeer gelukkig en wij kunnen niet wachten om het in echt te zien!! U deed een zeer goed werk! Dank u!

—— James op 25 Mei

De steekproef kijkt zeer aardig. U werkt zo snel. Ik houd van uw werk. Dank u!

—— Kelvin op 5 April

Vandaag terug kwam ik het bureau en zag de steekproef. Het kijkt werkelijk goed. De goede kwaliteit, grote baan u maakte.

—— Frank op 25 April

Hallo dankt Jessie, u voor de foto's. Het hout kijkt fantastisch en de tribunes bleken groot.

—— Steve op 18 Mei

Hallo Steven, denk ik zij fantastisch. Dank u voor het werken met ons om het juist te krijgen.

—— Tyson op Jun elfde

Ik ben online Chatten Nu

Creatieve van de het Rekvloer van de Spinnervertoning van het het Kookboek Grappige Boek de Vertoningstribunes

China Creatieve van de het Rekvloer van de Spinnervertoning van het het Kookboek Grappige Boek de Vertoningstribunes leverancier
Creatieve van de het Rekvloer van de Spinnervertoning van het het Kookboek Grappige Boek de Vertoningstribunes leverancier Creatieve van de het Rekvloer van de Spinnervertoning van het het Kookboek Grappige Boek de Vertoningstribunes leverancier

Grote Afbeelding :  Creatieve van de het Rekvloer van de Spinnervertoning van het het Kookboek Grappige Boek de Vertoningstribunes

Productdetails:

Plaats van herkomst: CHINA
Merknaam: Hicon
Modelnummer: De Tribune van de boekvertoning

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: 50 EENHEDEN
Prijs: US $89 -129 Piece
Verpakking Details: Vlak pakket of assemblagepakket, veilig pakket
Levertijd: 20-30 dagen
Betalingscondities: L/C, T/T, Paypal
Levering vermogen: 100000 eenheden/maand
Contact
Gedetailleerde productomschrijving
Material: Wood or Customized Logo: Custom Brand Logo
Color: Customized Style: Counter top or Floor Stand
Application: Retail Store, Supermarkets, Book Stores Oem/odm: Acceptable,Welcome
Service: Customized Offered,OEM&ODM service,design,free shop interior design Surface treatment: Painted,Shiny
Packing: Bubble Film and Carton Box,H=K Carton+Foam+Stretch Film,Strong export carton and crate Design: Customized

Creatieve van de het Rekvloer van de Spinnervertoning van het het Kookboek Grappige Boek de Vertoningstribunes

 

Productenspecificatie

 

Eerst, is dit rek van de boekvertoning draaibaar, wat voor boekkopers of lezers geschikt is om te kiezen van wat zij houden. Ten tweede, de opvallende kleur. Deze tribune van de boekvertoning is geschilderde geel, die en een mooie kleur voor jonge geitjes opvallend is. Ten derde, heeft dit rek van de boekvertoning een leuke kopbal, die interessant is en lezers maakt meer over de boeken willen kennen.

Ten vierde, stabiel en sterk. Het wordt gemaakt van hout dat een lang leven heeft. Vijfde, is er een lade op de basis, die meer boeken kan opslaan. Bovendien, dit rek van de boekvertoning is beweegbaar. Er zijn 4 gietmachines onder de lade, die het gemakkelijk maken om dit rek van de boekvertoning te bewegen.

Dit rek van de boekvertoning wordt ontworpen om zowel aantrekkelijk als functioneel te zijn, de aandacht van klanten te vestigen op de boeken en de klantenervaring te verbeteren.

 

Creatieve van de het Rekvloer van de Spinnervertoning van het het Kookboek Grappige Boek de Vertoningstribunes

 

 

Vriendelijk herinnering:

 

Wij verkopen niet in het klein en wij hebben geen voorraden. Al onze vertoningsrekken zijn naar maat gemaakt.

 

Ontwerp Douaneontwerp
Grootte Aangepaste grootte
Embleem Uw embleem
Materiaal Hout of douane
Kleur Geel of aangepast
MOQ 50 eenheden
Steekproef Levertijd 7 dagen
Bulk Levertijd 30 dagen
Verpakking Vlak pakket
De naverkoopdienst Begin van steekproeforde

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hoe te om uw rek van de merkvertoning te maken?

 

Hieronder zijn de algemene stappen om uw merkvertoning rekken of andere tribune van de douanevertoning te maken.

 

Stap 1. Begrijp uw specifieke behoeften. U kunt met ons uw vertoningsideeën met een foto, ruwe tekening delen, of verwijzingsontwerp, zullen wij u professionele suggesties geven nadat wij meer over uw producten, zoals productspecificaties, merkcultuur, en meer kennen. Als u ons steekproeven kunt verzenden, zal het nuttiger zijn.

 

Stap 2. Ontwerp en aanbiedingstekeningen. Wij zullen het teruggeven en tekeningen aan u ontwerpen en verstrekken. 3D tekening kan met producten en zonder een product worden gedaan. U kunt sommige veranderingen aanbrengen of het ontwerp goedkeuren alvorens wij u een citaat aanbieden. Wij moeten weten hoeveel u in één keer moet tonen, waar u het wilt gebruiken, welk materiaal dat u hebt vereist waar te om het embleem toe te voegen, hoeveel stukken u nodig hebt, enz. alvorens wij de het ex-Werkprijs aan u opgeven. Als u FOB of CIF prijs nodig hebt, moeten wij weten waar deze vertoningen aan verschepen.

 

Stap 3. Maak een steekproef. Wij zullen een steekproef voor u maken nadat u het ontwerp en de prijs goedkeurt en een orde plaatst. Wij moeten ervoor zorgen het vertoningsrek uw merkinvloed en verkoop zal verhogen. Het vergt altijd 7-10 dagen om de steekproef te beëindigen. En wij zullen de foto's en de video's van HD in detail, zoals het meten van de afmeting, de verpakking, het embleem, het assembleren, het brutogewicht, het netto gewicht, en meer nemen alvorens wij uit de steekproef aan u verschepen.

 

Stap 4. Massaproduktie. Ons team zal massaproduktie beginnen nadat u de steekproef goedkeurt. Tegelijkertijd, zal onze projectleider en update regelmatig met foto's en video's van het lamineren aan verpakking opvolgen. Om het beste gebruik van een karton te maken en vertoningenbrandkast te houden, zullen wij ook een pakketoplossing vóór verpakking ontwerpen. De pakketoplossing is tot het ontwerp en het materiaal. Wij hebben systemen voor kwaliteitscontrole en de teams om kwaliteit ervoor te zorgen is goed. Als u een inspectieteam hebt, kunnen zij aan onze fabriek komen om de vertoning te controleren.

 

Stap 5. Verpakking & containerlay-out. Wij zullen u een containerlay-out geven nadat u met onze pakketoplossing akkoord gaat. Normaal, gebruiken wij schuim en plastic zakken voor binnenpakketten en stroken die zelfs hoeken voor buitenverpakkingen beschermen en zetten de kartons indien nodig op pallets. Een containerlay-out moet het beste gebruik van een container maken, bespaart het het verschepen ook kosten als u tot een container opdracht geeft.

 

Stap 6. Schik verzending. Wij kunnen u helpen de verzending schikken. Wij kunnen met uw forwarder samenwerken of forwarder voor u vinden. U kunt deze het verschepen kosten vergelijken alvorens u een besluit neemt.

 

Stap 7. De naverkoopdienst. Wij houden niet na levering op. Wij zullen op uw terugkoppelen en oplossen uw vragen opvolgen als u om het even welk hebt.

Waarom u kunt BWS-op Vertoningen vertrouwen?


Heeft de Hicon POP Vertoningen voor vele merken, zoals Gelukkige sokken, Stimuleringsmiddel, en veel meer gewerkt. Wij zijn zeker u van onze ervaring zult profiteren en de douane pop vertoningen u meer verkopen zullen helpen en uw merk bouwen.

 

Creatieve van de het Rekvloer van de Spinnervertoning van het het Kookboek Grappige Boek de Vertoningstribunes

 

Onze fabriek is meer dan 30.000 vierkante meters, en er zijn meer dan 300 arbeiders. Onze projectleiders kunnen met overzee klanten communiceren direct om efficiency en nauwkeurigheid te verbeteren. Wij behandelen kwaliteit, kennen wij de de vertoningentribune van de kwaliteitsdouane voor het kwaliteitsproduct u verkoopt. Als er kwaliteitsproblemen wegens ons zijn, waarborgen wij compensatie en vrije vervanging.

 

Creatieve van de het Rekvloer van de Spinnervertoning van het het Kookboek Grappige Boek de Vertoningstribunes

 

Wij maken meer dan de vertoningsrekken van de douaneolie, maar ook vertoningsrekken voor speelgoed, wijn, zonnebril, tegel, schoonheidsmiddelen, kleding, hulpmiddelen, en meer.

 

 

Creatieve van de het Rekvloer van de Spinnervertoning van het het Kookboek Grappige Boek de Vertoningstribunes

 

 

Hierboven zijn 6 andere ontwerpen voor uw verwijzing. Als u uw ontwerp hebt, stuur ons en wij veranderen het in werkelijkheid voor u.

Contactgegevens
HICON POP DISPLAYS LTD

Contactpersoon: Ms. Jessie

Tel.: 86--13925765496

Fax: 86--769-82160483

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)